Техномебел - Светът на мебелите

Техномебел - Светът на мебелите

18 февруари 2019

От 26 до 30 март, в гр.София, Интер Експо Център, ще се проведе най-голямото събитие в страната свързано с вътрешна архитектура, обзавеждане и интериорен текстил.

 

ТЕХНОМЕБЕЛ е специализираното изложение, на което се срещат всички професионалисти в областта на мебелното производство. Сред изложителите традиционно са както български производители, така и представителите за България на водещите световни производители на машини, материали и аксесоари за мебелно производство.

 

СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ е специализирано изложение за всички видове мебели и интериорен текстил, форум за срещи и генериране на нови идеи в интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането.

 

ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ се провеждат заедно, предоставяйки на бизнеса и крайния потребител възможността да видят всичко за мебелната индустрия, събрано на едно място – от машините и оборудването за производство на мебели, през материалите и аксесоарите, до готовия продукт.

 

*Открийте всички решения за Вашия бизнес на едно място.

*Пробвайте възможностите на продукта на живо и оценете пълния му потенциал.

*Информирайте се за новостите в сектора.

 

Заявка за регистрация


В днешния динамичен свят пазаруването на всякакъв вид стоки чрез Интернет набира особена популярност, eто няколко съвета относно закупуването на мебели онлайн:

прочети още